Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

SportieveMandy (29)

Haal jij met mij de eindstreep? 2 passies in mijn leven: sporten en seks. Aan de ene heb ik geen gebrek, dat doe ik elke dag. Het andere is een beetje problematisch aan het worden. Of hoe noem je het anders als je al 3 maanden niet meer van de grond bent geweest? Nu ben ik in topconditie en wil wel eens uittesten hoe lang ik seks kan volhouden.Om die reden organiseer ik een seks-a-thon. Een seksmarathon waar ik toch wel 48 uur voor wil uittrekken. Tussentijds opgeven mag of je mag je laten afl

Maak contact met haar
  1. Naam: SportieveMandy
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Brussel
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame SportieveMandy van 29 uit Brussel, Brussels
Milaluna (38)
★★★★☆
Gek op koken, mag ik dat eens voor je doen? Gek ben ik op koken en dat wil ik ook erg graag voor je doen. Met name de Spaanse keuken is heerlijk. Ik kan je alles wel bereiden. Jij mag zeggen wat je wil eten en ik ga het voor je maken. Is dat een leuk idee?
Sex met geile dame
Butterfly1987 (31)
★★★★★
Deze knappe vlinder zoekt een serieuze relatie! Een leuke spontane jongen die ook eens een verandering wilt en net als ik serieus toe is aan een vaste relatie waarin het vooral gezellig en leuk is. Uiterlijk is niet super belangrijk, als je maar fris bent en verder gewoon lief en je zelf zijn!
Afspreken met rijpe dame
AlleenIk (36)
★★★★★
Houd jij ook van de sauna?? Heerlijke sex in de sauna, Ik heb dat eens mee mogen maken en dat wil ik nog eens!! Lekker zwetend in dat kleine hokje heerlijk geurende stoom en dan 2 geile lichamen dat is dan toch de ideale combi?
Vrijen met lieve dame
2sexyLady (35)
★★★★★
Lekkere seks! Een man die mij echt goed kan verwennen. Die weet waar vrouwen van houden, die weet hoe ze het moeten aanpakken. Dan zal ik jou ook laten zien wat ik allemaal in huis heb om het jou zo spannend mogelijk te maken.
Vrijen met single dame
precious33 (33)
★★★★★
Zien, horen en voelen! Gelukkig ben jij ook meer een man van daden en het echte leven en ben je het met me eens dat we hier echt niet langer gaan blijven dan nodig want ook jij vind dat je meer te weten komt als je kan zien en horen!
Afspraakje met lekkere dame
Bisexuelwantsex (30)
★★★★☆
Ik ben klaar voor mijn les van vandaag Heb jij zin om deze lerares een heerlijk lesje te geven? Ik hoop van wel want ik kan niet wachten tot ik een lekkere dikke pik in mijn mond kan steken of je heerlijk mijn natte kutje in kan laten glijden. Lekker diep vol laten spuiten en daarna lik ik hem schoon. Zie je het al voor je? Ik hoop het ;-)
Dating met geile dame
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Sabien
★★★★★★★★★★
Ik heb een rommelkamertje die echt een keer opgeruimd moet worden. Hij is klein, maar ik heb te veel pijn in mijn knie. Als beloning met je met mijn borsten spelen.
Kamer opruimen (Klus van 1 uur)
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates