Gratis Aanmelden

Neuken met lieve bejaarde

KinkySlet (58)

Heerlijke oma wil stevige neukbeurt Een geile man gezocht die niet naar mijn leeftijd kijkt! Erotiek kan altijd toch? Jij hebt net als ik nog veel behoefte aan spannende momenten en kan dat thuis niet vinden. Single of gebonden maakt niet uit. Het blijft een geheimpje tussen ons.

Maak contact met haar
  1. Naam: KinkySlet
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Woonplaats: Sint-Annaland
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met lieve bejaarde KinkySlet van 58 uit Sint-Annaland, Zeeland
Indira79 (38)
★★★★★
Ik heb heel veel liefde te geven Mijn toekomstige man, ik ben vol liefde !! En ik ben klaar om het aan een oprechte, aandachtige en intelligente man te geven !! Ik ben de leugen in mijn leven zat. Ik kan niet tegen mensen die de huichelaar spelen en in hun neus kijken! Ik heb stabiliteit nodig met mijn man, die klaar is voor familie !!
Naaien met single dame
NaoomP (35)
★★★★★
Wie wil mij een handje helpen? Single nog steeds en daar heb ik echt geen zin meer in. Ik wil een leuke vriend en zeker nu ik mijn eigen flatje heb, waar ik iedereen kan ontvangen. Ik wil samen genieten en heb niet zo veel zin meer om mijzelf te blijven verwennen.
Daten met lieve dame
WendyWilMeer (36)
★★★★☆
Voor spanning en plezier; bij mij zit je goed ;-) Mijn steekwoord: vrijblijvendheid! Ik zoek gewoon een sexmaatje om regelmatig mee af te spreken. Ben jij een leuke, spontane en lieve man die ook wel in is voor een beetje plezier? Dan moet je bij mij zijn :)
Vrijen met single dame
Jenkje (38)
★★★★☆
Zoekt mannen. Val jij op zwarte lange krullen, een goede kont en stevige borsten? En ben je ook nog eens getrouwd? Dan ben ik op zoek naar jou! Ben helemaal wild van getrouwde mannen en vind dat stiekeme gedoe erg geil! Maar je mag ook reageren als je single bent.
Daten met lekkere dame
DanaNice (38)
★★★★★
Op zoek naar een echte, eerlijke persoon Daarom ben ik op zoek naar iemand die me niet met anderen vergelijkt en vertrekt. Gewoon zo??? Een echte, eerlijke, oprechte man. Bestaan ??ze nog steeds ??
Naaien met rijpe dame
Ferdy1987 (30)
★★★★☆
Ik wil lekker iemand blij maken! Hi guys. Like chick with dick? Dan ben jij misschien wel de gelukkige man die samen met mij een super geile avond te wachten staat.
Afspreken met hete dame
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates