Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

SportieveMandy (29)

Haal jij met mij de eindstreep? 2 passies in mijn leven: sporten en seks. Aan de ene heb ik geen gebrek, dat doe ik elke dag. Het andere is een beetje problematisch aan het worden. Of hoe noem je het anders als je al 3 maanden niet meer van de grond bent geweest? Nu ben ik in topconditie en wil wel eens uittesten hoe lang ik seks kan volhouden.Om die reden organiseer ik een seks-a-thon. Een seksmarathon waar ik toch wel 48 uur voor wil uittrekken. Tussentijds opgeven mag of je mag je laten afl

Maak contact met haar
  1. Naam: SportieveMandy
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Brussel
  4. Provincie: Brussels
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame SportieveMandy van 29 uit Brussel, Brussels
CindyPindy (30)
★★★★★
Zo geil en zin om mijn natte kut door jou te laten verwennen Het is zo geil en ook zo lekker om er met jou een heerlijke tijd van te maken. Ik hoop zo dat het genieten gaat worden en we doen wat we lekker vinden. Dat is het fijnste wat er is. Kan ik er op rekenen dat we er voor gaan samen?
Neuken met hete dame
Kimberlay (33)
★★★★☆
Mag ik jou een privé erotische paaldansshow geven? Als je paal stijf in je broek staat kom ik je broek uittrekken en gaan we voor geile seks. Beiden zijn we al zo opgewonden dat ik mij niet meer kan inhouden. Ik wil los gaan met je en jou tot meerdere hoogtepunten brengen.
Daten met geile dame
Sexyira (39)
★★★★★
Kan jij mij neuken tot wij beiden neervallen? Kom sekstekort en als nymfomane word ik er bijna gestoord van! Wie houdt het langer vol dan een paar minuten en wilt met mij een hele avond er goed tegenaan gaan? Ik heb een echte harde nodig en jij zal mij die moeten geven!
Neuken met wulpse dame
Hierbennik (36)
★★★★★
Geil sletje is dringend op zoek naar verwenning. Je bent een man die dringend op zoek is naar een sletje om grondig te verwennen en te laten verwennen. Je kan op regelmatig afspreken met mij en je hebt er geen problemen mee dat onze relatie puur rond seks zal draaien. Wij genieten van elkaars lichaam en in het bijzonder van mijn tieten. Ik hou ervan als je jouw pik tegen mijn tepels kletst en gelukkig voor mij ben jij ook wel redelijk dominant! Dus , laat maar komen hoor!
Naaien met geile dame
WildeAnita (39)
★★★★★
Wilde dame zoekt een vent die haar aan kan. Ben jij net zo'n watje als mijn man, die een keer in de maand meer als voldoende vind? Of ga jij voor de wilde kant van mij, een vrouw die van veel en vaak houd, gek is op dirty talk, en niet vies van anaal is. En dan heb ik je nu nog maar het topje van de ijsberg laten zien. Wil je meer weten?
Afspreken met mooie dame
Steff333 (31)
★★★★☆
Jonge vrouw die van humor en van spontane acties houdt Jij bent ook wel spontaan en humor is voor jou ook belangrijk in het samenzijn. Jij bent ook op zoek naar een andere vriendin dan je vrienden om leuke dingen mee te doen. De sleur eens te doorbreken. Je bent zelfverzekerd en avonturistisch ingesteld.
Daten met sexy dame
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates