Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

lente11 (39)

Evenbeeld gezocht Ze zeggen vaak dat opposites attracks, maar ik zoek eigenlijk mijn evenbeeld: lief, vrolijk, gezellig, ondeugend en heel erg knuffelig. Is zo een man hier te vinden denk je? Dan laat ik je niet meer los.

Maak contact met haar
  1. Naam: lente11
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Halfweg
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met eenzame dame lente11 van 39 uit Halfweg, Noord-Holland
KRISSTT (35)
★★★★★
Rijke ondernemende meid wil alles doen voor een man. Mijn bedrijf heb ik altijd boven alles gezet en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik kan leven als God in Frankrijk en ik heb bijna alles wat mijn hartje begeert. Het enige dat ik niet heb is een man en ik zou mijn geld er zo voor willen inruilen. Misschien is dat niet nodig en ik vind ik hier de liefde van mijn leven.
Afspraakje met geile dame
JesslynHot (32)
★★★★★
Ik zoek een man die me kan neuken zoals ik het wil. Ik ben niet op zoek naar een relatie, maar iemand met een mooie pik doet het prima. Als je het leuk vindt om een vrouw op je pik te hebben terwijl je een biertje drinkt, dan is dat ook goed voor mij. Zorg er wel voor dat je je pik zo hard als steen is en die zo een poosje houdt en dat we samen geweldig zijn.
Dating met lieve dame
Kommijbeffen (36)
★★★★☆
Hoe geiler hoe beter.. Hey hallo en wat spannend dit. Ik zoek dates met meerdere mannen om ons eens heerlijk helemaal te kunnen laten gaan. Gillen kreunen het maakt me niet uit! Hoe geiler hoe beter is mijn motto..
Afspreken met mooie dame
Miona (36)
★★★★☆
Wie helpt me om een keuze te maken? Een mede-doener, eentje van geen woorden maar van veel daden. En dat kan van alles zijn hoor, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar dat ene, je weet vast wel wat ik bedoel?
Naaien met hete dame
Felhot (37)
★★★★★
Voel de passie met mij? Ik ben gek op voorspel en wil een man die dat ook is. Lang en uitgebreid met elkaar spelen, likken en proeven. Zo lang dat de tinteling in mijn kutje steeds groter word en ik je smeek om je pik.
Vrijen met sexy dame
Naarhamelen (32)
★★★★★
Krijg ik van jou een flinke beurt? Een lekkere ondeugende mannen die heerlijke ballen heeft en die ook aan mij kan laten zien door mij een heerlijke lange beurt te geven zodat we samen lekker kunnen genieten ;)
Neuken met rijpe dame
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
Noanne
★★★★★★★★★★
Ik wil graag van windows 10 naar 11 gaan, maar ik snap helemaal niets van computers. Ik zoek iemand die me kan helpen en als beloning een nummertje met mij accepteert.
Windows installatie (Klus van 1 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates