Gratis Aanmelden

Daten met sexy dame

Lievekrista (29)

Hou jij het zo lang vol? Ik zou het heerlijk vinden weer eens een man te vinden die mij vast wilt pakken, mij mee sleurt naar boven en mij die beurt geeft waar ik al maanden op wacht. De hele nacht te keer gaan als het aan mij ligt, neuken tot de zon weer op komt. Heerlijk!

Maak contact met haar
  1. Naam: Lievekrista
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Gontrode
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Daten met sexy dame Lievekrista van 29 uit Gontrode, Oost-vlaanderen
plezierig (37)
★★★★☆
Zin in een geil feestje? Een man die het echt in zich heeft mij van top tot teen te verwennen, mij zo vaak mogelijk kan klaar laten komen en mij zo goed geil maakt zodat ik jou daarna lekker onderhanden kan nemen en ik kan je vertellen, dat word echt een geil feestje!
Vrijen met hete dame
Johanne81 (36)
★★★★☆
Alle standjes uitproberen? Lenig en fan van kamasutra, als jij ook gewoon is van alles wil proberen dat heb je hier iemand gevonden. Bericht mij snel als het wat lijkt.
Vrijen met sexy dame
langzaamaan (38)
★★★★☆
Rustig aan, neem de tijd... ik hou van lekker langzaam beginnen en dan steeds sneller tot op een gigantisch hoogtepunt. niet gelijk als een zenuwachtige hond tekeer gaan, maar lekker de tijd voor elkaar en de spanning toe laten nemen.
Daten met geile dame
kirstenvant (36)
★★★★★
Een beetje bedsport kan geen kwaad. Best wel een beetje verlegen, maar heb zo'n ontzettende zin in een zwetend mannen lichaam boven op mij. Jij bent niet vies van wat bed sport en kan er maar geen genoeg van krijgen. Ik doe graag met jou mee, in allerlei posities.
Neuken met lieve dame
MontanaSecret (34)
★★★★★
Lekker hard en gek doen.. Wild en gek is hoe ze mij altijd noemen. en ja dat ook in de sex natuurlijk.. haha.. Ik laat mij graag domineren door een stoere man. Kan ook zelf het zweepje ter hand nemen en even korte metten maken met de stoere mannen.. allemaal jou keus natuurlijk.
Neuken met sexy dame
Slingertje (34)
★★★★★
Jouw zaad wil ik uit je pik zuigen. Echt happy ben ik niet met mijn lijf. Van mij mag er wat meer vet op zitten. Ik kan eten wat ik wil en ik kom nog geen grammetje aan. Misschien dat ik vetter word als ik jouw pik ga eten haha. Mijn tong wil jouw zaad proeven en mijn mond zal je zaad goed uit je pik zuigen.
Neuken met lieve dame
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates