Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve dame

Katterinna (41)

Wie gaat mij heerlijk verwennen? Doe met mij waar jij over fantaseert, vertel mij jouw wensen en ik zal er werkelijkheid van maken. Je mag er meer dan 3 doen, want ik wil er wel heerlijk van kunnen genieten als jij in mijn nat poesje betreed.

Maak contact met haar
  1. Naam: Katterinna
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Gent
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met lieve dame Katterinna van 41 uit Gent, Oost-vlaanderen
ExtremeBe (39)
★★★★☆
Ik wil kruipen, alsjeblieft? Thuis heb ik een verzameling ketingen en haaken waar jij van alles mee kan doen.. hijs jij mij op en schommel jij mij heen en weer? Ik kan best wat hebben, kom maar uitproberen..
Vrijen met eenzame dame
Xavieraatje (34)
★★★★☆
Stop met trekken en kom bij mij? Mijn klitje begint al helemaal op te zwellen, zal dat door het mooie weer komen of juist dat ik geil ben? Ik heb echter geen idee daar komen we maar op 1 manier achter? Dus even stoppen met eraan te trekken en laat het aan mij over? zo hebben we er beide een hele hoop genot aan? Kom maar op!
Sex met mooie dame
TaraNieuw (35)
★★★★★
geil seks afspraakje gezocht Ik kwam eens even kijken of er hier nog wat te neuken valt. Heb al wel eens een sex afspraakje gehad via een andere site en dat is mij meer dan goed bevallen.
Naaien met rijpe dame
Pretparker (30)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een leuke contactpersoon. Ik zoek iemand die net zoals ik wel van uitstapjes houdt, iemand die niet liever thuis zit maar er echt op uit gaat. Voor mij is gezelligheid erg belangrijk om een leuke klik met elkaar op te bouwen.
Daten met mooie dame
Hildy700 (38)
★★★★☆
Een liefhebbende en zorgzame man. Ik hou van een man die romantisch en lief is. Iemand die zijn liefde en inzet aan mij kan tonen. Ik hoop dat je me goed behandelt, want ik ben al eerder gekwetst en gebroken. Ik hoop dat ik een man kan vinden die liefdevol is en zorgt voor zijn partner.
Vrijen met sexy dame
Martinegluur (39)
★★★★☆
Voyeur gezocht die kijkt en wil bekeken worden. Dat ik voyeuristisch ben ingesteld, wil ik gerust toegeven. Het maakt mij geil als ik een stel zie neuken. Bij mij in de buurt is een parkje met bos, daar komen vaak stelletjes om van bil te gaan. Daar kan ik dus mijn ogen de kost geven. Enige nadeel is dan dat ik mezelf dan moet bevredigen dus daarom zoek ik een metgezel, een man die er net zo geil van wordt als ik om eerst toe te kijken en daarna zelf het onderwerp van bezichtiging te zijn.
Naaien met wulpse dame
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Dakpan vervangen (Klus van 4 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates