Gratis Aanmelden

Dating met lekkere gilf

Ellentje1973 (45)

Gaan wij lekkere dingen doen samen? Jij bent net zo geil als dat ik ben en je wilt er maar al te graag wat mee doen!! Je bent het zat om te wachten en dus zit je net als ik hier, zodat wij elkaar kunnen tegenkomen en een heerlijk potje kunnen haha....

Maak contact met haar
  1. Naam: Ellentje1973
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Gulpen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lekkere gilf Ellentje1973 van 45 uit Gulpen, Limburg
hotel-afspraak (37)
★★★★☆
Discreet in een hotel afspreken Discreet, snel en in een hotel. Dat is kort samengevat waarvoor ik hier ben. Niemand hoeft dit verder te weten. Alleen jij en ik.
Sexdating met eenzame dame
Marielinde (38)
★★★★☆
Een man die houdt van een volle vrouw. Ik ben altijd wat zwaarder geweest en heb al zo vaak gelijnd en al dat soort dingen, maar het gaat er bij mij niet af. Dus heb ik mijn lichaam omarmt en zoek nu een man voor geile ontmoetingen die van een vrouw met rondingen houdt. En mijn borsten zijn mijn grootste trots en daar kan jij je vast prima mee vermaken.
Daten met wulpse dame
LadyJacky (38)
★★★★☆
Geile date. Je bent ook toe aan wat geile actie en heeft geen behoefte aan veel gelul. Ik ben niet op zoek naar een relatie, dus het maakt mij niet uit of je in een relatie zit. Het gaat mij puur om de seks.
Naaien met wulpse dame
Tareesa (31)
★★★★★
Zo nu en dan lekker neuken. Mijn vriend ziet mij niet meer staan dus ja ik zie nu even geen andere optie dan gewoon hier een geilerd te zoeken die mij misschien wekelijks ofzo eens even goed kan neuken zodat ik er weer even tegen aan kan!!
Dating met lekkere dame
Syl29 (33)
★★★★★
Geef jij 8? :) Mijn vriend is weer een paar maanden voor een militaire missie uitgezonden naar het buitenland. Begreep van zijn maten dat hij daar zijn spuit regelmatig uit z’n broek laat hangen. Daarom wordt het tijd dat ik hier aan het thuisfront de schade eens inhaal! Zoek leuke dienstplichtigen… haha voor herhalingsoefening.
Neuken met geile dame
Emalie95 (31)
★★★★★
Ik zoek sex Ja net zoals jij die dit nu bekijkt zoek ik ook gewoon puur sex! Jij bent dus een echte genieter in hart en nieren en wil dit met een geil vrouwtje als mij delen.
Afspreken met eenzame dame
Err:Conn