Gratis Aanmelden

Vrijen met lieve dame

dollydildo (33)

Ik wil een echte lul om me te bevredigen Sorry.., ik wist echt geen andere profielnaam.., wel weet ik dat ik gek ben op mijn dildo.., wat mis ik..? Ik mis een echt lekkere (grote) pik..!!!

Maak contact met haar
  1. Naam: dollydildo
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met lieve dame dollydildo van 33 uit 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Pretogen1986 (31)
★★★★★
Gaan wij samen de spanning opzoeken? Ik zoek een beetje uitdaging in mijn leven, kun jij dat opvullen? Ik hou er van om leuke dingen te ondernemen, ben wel ondeugend en hoop dat jij dat ook bent. Ik vind mijn uiterlijk wel belangrijk en wil er altijd verzorgd uitzien. Ben jij geen jaloers type, hou je wel van wat spanning en samen genieten van de leuke momenten en verder geen verplichtingen? Lekkere seks hebben, het leuk hebben samen, en de spanning opzoeken?
Sex met sexy dame
NeVa162 (39)
★★★★★
Iedereen verdient een kans! Alsjeblieft, beoordeel me niet. Laat mijn karakter het belangrijkste zijn voor jou. Voor mij is dat hetzelfde. Voor mij is het veel belangrijker wat je me te vertellen hebt dan je modieuze kleding, je dure schoenen of je babyblauwe ogen. Elke man die me respectvol behandelt, krijgt een kans. Dat betekent niet dat ik wanhopig ben, nee, ik ben fair.
Vrijen met eenzame dame
Angeletta83 (34)
★★★★☆
Wil jij met mij lekker samen geil zijn? Ik heb in mijn nachtkastje zo veel heerlijke speeltjes. Ook heb ik een ei, dan lukt het jou misschien om mij klaar te laten komen in het openbaar. Zou je dat mij bij willen proberen ? Lekker samen geil zijn ;)
Dating met lieve dame
julietes (31)
★★★★★
Hot lady, zoekt een seksrelatie! Misschien meer? U zoekt een seksrelatie!
Afspraakje met single dame
Marinagirl (35)
★★★★★
Als wij seks hebben Seks verslaafd ben ik zeker, maar dat is niet erg want dan kan het wel eens heel erg lekker worden. Ik speel met mezelf als ik geen pik binnen handbereik heb, ik heb wat speeltjes die ik dan gebruik. Zou jij die ook willen gebruiken als we het doen samen?
Daten met geile dame
Sjinnie (37)
★★★★★
Ik sta voor veel open. Jij ook? Een vriendin van mij had hier een tijdje geleden een advertentie geplaatst. Ik werd heel nieuwsgierig van haar verhalen. Ze heeft heel veel nieuwe ervaring opgedaan: een trio, bondage, een bezoek aan een parenclub enzovoorts. Dat wil ik ook! Ik sta voor heel veel open. Heb jij een leuk idee om met mij te gaan doen? Sta jij, net als ik, voor veel open? Ik ben heel benieuwd naar jouw idee. Ik hoor heel graag van jou.
Dating met eenzame dame
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates