Gratis Aanmelden

Vrijen met sexy dame

Mokumsmokkel (38)

Single vrouw staat open voor een relatie met een lieve en ee Je hart op de juiste plaats, eerlijk, lief en begripvol. Geen stoere macho maar ook geen watje. Sportief is een pluspunt en niet roken een must. Qua uiterlijk heb ik geen "eisen" omdat ik de binnenkant nog altijd het belangrijkste vind.

Maak contact met haar
  1. Naam: Mokumsmokkel
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrijen met sexy dame Mokumsmokkel van 38 uit Amsterdam, Noord-Holland
Marilotte85 (32)
★★★★★
Hoe snel ben jij? Ik help je graag met het bereiken van je hoogtepunt. Daar ben ik vrij goed in zeggen ze dus ja nu is het oordelen aan jou natuurlijk. Wil je proberen? Stuur maar wat!
Afspreken met geile dame
Judithzu (34)
★★★★★
Single vrouw op zoek naar een lief maatje die ook open staat Je bent een serieuze man maar wel met humor. Je houdt me niet aan het lijntje maar bent eerlijk tegen me. Je vindt het leuk om samen dingen te ondernemen, je neemt dan ook zelf wel eens initiatief en laat de voorstellen niet alleen van mijn kant komen.
Afspreken met rijpe dame
rijpecat (38)
★★★★☆
In de tuin lekker van elkaars nattigheid genieten. Vind jij het ook zo lekker, om nat te worden door de douche, een (zwem)bad of mijn kutje. Ik heb heel wat vocht en dat kan allemaal voor jou zijn, als jij daar zin in hebt. Maar denk dat dat een overbodige vraag is om te stellen. Ik heb een lekker tuintje onttrokken van de buitenwereld en daar kunnen wij discreet onze gang gaan. Zo lang jij niet de hele buurt bij elkaar schreeuwt dan kan er veel.
Dating met lekkere dame
Sjinnie (37)
★★★★☆
Ik sta voor veel open. Jij ook? Een vriendin van mij had hier een tijdje geleden een advertentie geplaatst. Ik werd heel nieuwsgierig van haar verhalen. Ze heeft heel veel nieuwe ervaring opgedaan: een trio, bondage, een bezoek aan een parenclub enzovoorts. Dat wil ik ook! Ik sta voor heel veel open. Heb jij een leuk idee om met mij te gaan doen? Sta jij, net als ik, voor veel open? Ik ben heel benieuwd naar jouw idee. Ik hoor heel graag van jou.
Dating met eenzame dame
Kippje (37)
★★★★★
Zullen we samen wat leuks ondernemen? Vriendinnen van mij zijn meestal te druk bezig met hun gezinnetje en dat snap ik ook wel. Zelf heb ik geen gezin, heb nog nooit een langdurige relatie gehad. Op zich niks mis mee, tot nu toe had ik toch wel aanspraak genoeg. Het is mij nu ook niet te doen om een relatie maar gewoon wat gezelligheid, vriendschap, samen iets leuks ondernemen. Kan actief en avontuurlijk zijn maar ook voor iets rustigere dingen ben ik wel te vinden. Een filmpje pikken of gaan kajakken, naar voetbal gaan kijken of een partijtje tennis spelen. Een terrasje doen of een hardloopwedstrijdje houden. Elkaar verrassen met onze kookcapaciteiten.. Met mij kan je alle kanten uit, zelfs de goede :)
Afspreken met sexy dame
Alvina (34)
★★★★★
Een leuke gast die tevreden is met alleen seks. Je moet me uitproberen, ik weet dat ik heel wanhopig zal klinken, maar ik wil je pik al snel in mijn poesje hebben.
Afspraakje met sexy dame
Clazina
★★★★★★★★★☆
Dit is wat je krijgt als je mij uit de brand komt helpen. Ik heb iets flink laten verbranden en flink laten aankoeken in de oven en ik krijg het niet schoon... Help !
Oven schoonmaken (Klus van 3 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates