Gratis Aanmelden

Vrijen met single dame

pxllido (31)

Ik ben geïnteresseerd om iemand te ontmoeten die volwassen Mijn ideale man is lief, eerlijk en trouw aan zijn meisje. Iemand die klaar is om een ??serieuze relatie te hebben en verantwoordelijk genoeg om verantwoordelijkheden te nemen. Ik hou van een volwassen man die volwassen genoeg is om zijn beslissing te nemen en op zoek is naar een serieuze relatie.

Maak contact met haar
  1. Naam: pxllido
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Dordrecht
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met single dame pxllido van 31 uit Dordrecht, Zuid-Holland
fionamic (35)
★★★★☆
wees eerlijk en open Ik heb echt iemand nodig die open en eerlijk tegen me is, ik heb een hekel aan leugens en zie het nut er niet van in. Vertel me gewoon hoe het is en geef me de keus om het te nemen of te laten, het hoeft niet zo moeilijk te zijn, nu toch?
Sexdate met sexy dame
Laurentientje (32)
★★★★☆
Kan jij het uren lang? Heb al heel wat vriendjes gehad, maar nog nooit die man die mij spuitend heeft klaar gekregen. Ik hou van seks, en zoek dan ook een man die dit ook heeft, uren lang kan neuken, zonder gezeur, gewoon genieten samen!
Vrijen met lieve dame
Liefstesophie (34)
★★★★★
Poesje heeft aandacht nodig Als de zon onder gaat verandert deze hardwerkende vrouw in een geile stoot die in alle hoeken van de kamer geneukt wil worden. Niks is me te gek. De sappen lekken al uit mijn kutje als ik aan een harde pik denk. Mijn poesje miauwt, schreeuwt om aandacht dus krijgt ze die aandacht van jou? Hygiëne is belangrijk!!
Sex met single dame
xKimberleyx (35)
★★★★☆
Samen uitproberen? Nu ik gescheiden ben, en af wil van dat saaie leven heb ik wel een man nodig die durft. Die durft te genieten samen met mij, ervaren hoe andere dingen zijn, spannende dingen. Wel een single man graag, tikkeltje stoer en aantrekkelijk.
Afspreken met lekkere dame
XxSamanthaaxX (38)
★★★★☆
Pijpen is mijn ding! Maak me echt gek met je geile stijve pik, ik kan je zeggen dat ik daar wel zoveel zin in heb. Pijpen is mijn ding en daar neem ik lang de tijd voor, eindigen met een standje 69 is altijd lekker. Pijp ik jou lekker klaar?
Dating met lekkere dame
BiRosie (34)
★★★★★
Wil jij mijn sappige kutje lekker verwennen? Goed zijn met een lekker nat en sappig kutje, eerst lekker mij opgeilen, me lekker lang kunnen likken en vingeren en mij zodanig opgeilen dat ik jou daarna lekker kan verwennen ;)
Afspreken met mooie dame
Err:Conn