Gratis Aanmelden

Vrijen met lekkere dame

Kus-Odilia (32)

Ik zoek een man om een geile middag mee te beleven. Ik ben een naaister en bij mij is dat mijn beroep en als hobby. Als beroep naai ik meubelstoffen en als hobby naai ik mannen. Neuken bedoel ik daarmee en mijn huid en geest willen jouw naald voelen in dat natte kutje van mij. Kom je naar mij om en mag ik met jouw naald spelen? Beter dan de naalden waar ik voor mijn werk mee bezig ben.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kus-Odilia
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Jannum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrijen met lekkere dame Kus-Odilia van 32 uit Jannum, Friesland
Naome1980 (38)
★★★★★
Wordt jij mijn liefde? Ben jij die goed verzorgde man? Voel jij hier iets voor, dan hoop ik dat je reageert en wie weet is dit het begin van iets moois voor ons samen.
Vrijen met lekkere dame
19meisje85 (33)
★★★★☆
Laat mijn kutje spuiten, ze heeft het nodig! Zo de knetter, ik kan jou vertellen dat ik vanaf vandaag geen slipjes meer draag. Ik heb die dingen een half uurtje aan en ze gutsen al van het kutvocht. Ik had dat een paar maanden geleden niet, maar toen werd ik nog wel eens verlost van mijn geilheid maar nu moet ik het elke keer zelf doen en ik ben er dus achter dat mijn kutje een tong nodig heeft. Eentje die haar goed verwend en haar spuitend kan laten klaar komen.
Vrijen met sexy dame
smartivy80 (37)
★★★★☆
Ik mis een man in mijn leven! Jij bent een leuke fijne vent die ook wat mist en daar werk van wil maken. Als we beide dat doel voor ogen hebben dan kan het niet anders dat het voor ons op een fijne manier gaat uit pakken.
Dating met lekkere dame
Feia (33)
★★★★☆
Lieve Ik ben zelf nogal rustig dus het zou leuk zijn om een man tegen te komen die toch wel spraakzaam en spontaan is zodat ik sneller loskom en lekker ook een beetje gek ga doen. Ik zoek wel een relatie, dus geen losse one night stands of wat dan ook. Hoor je graag!
Naaien met wulpse dame
Gieslenne (36)
★★★★☆
Ben jij goed genoeg voor deze juffrouw? Als docent heb je vaak te maken met lastige kinderen die niet luisteren, als jij een man bent die wel kan luisteren en dan ook kan voldoen aan mijn behoeftes ben je welkom. Stuur snel een bericht, dan kunnen we samen lekker van elkaar genieten.
Daten met sexy dame
StellaXXX (33)
★★★★★
Deze dame kan heel goed zuigen. Ja ik ben schuldig, ik ga vreemd. Althans dat wil ik binnenkort doen als ik hier een geschikte vent vind. Ik vind de sex een beetje saai thuis. Als jij ook vreemd wilt gaan kunnen we dat misschien wel samen doen. Ps ik kan heel goed zuigen.
Afspraakje met sexy dame
Err:Conn