Gratis Aanmelden

Vrijen met lekkere dame

Kus-Odilia (32)

Ik zoek een man om een geile middag mee te beleven. Ik ben een naaister en bij mij is dat mijn beroep en als hobby. Als beroep naai ik meubelstoffen en als hobby naai ik mannen. Neuken bedoel ik daarmee en mijn huid en geest willen jouw naald voelen in dat natte kutje van mij. Kom je naar mij om en mag ik met jouw naald spelen? Beter dan de naalden waar ik voor mijn werk mee bezig ben.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kus-Odilia
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Jannum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrijen met lekkere dame Kus-Odilia van 32 uit Jannum, Friesland
Do2Much (39)
★★★★★
Geef mij een hete neukpartij! Geile slet heeft zin in een hete neukpartij. Ik zoek een dominante vent die me lekker aan kan pakken. Ik hoop dat jij je dikke pik gebruik om mij te misbruiken maar misschien heb je ook nog wat attributen?
Daten met single dame
Aaltien1983 (34)
★★★★★
Ik heb wilde plannen met jou! Mijn tieten moeten eens flik verwent gaan worden, zulke mooie en dan geen man die eraan kan zitten en likken. Jij weet hier wel raadt mee hé? Zou je de rest van mijn lijf ook eens van dichtbij willen bekijken? Onder voorwaarde dat je mij direct begint te beffen en daarna lekker laat klaarkomen, daarna ben jij aan de beurt en heb wilde plannen met jou!
Neuken met single dame
Undercover2017 (36)
★★★★☆
Geile getrouwde vrouw wil op pik zitten Mijn geilheid moet heel snel tot uiting gebracht worden. Ik heb zin om uren achtereen op je pik te zitten. Lekker meerdere orgasmes achter elkaar hebben. Ik ben altijd opgewonden en er gaat geen dag voorbij dat ik geen zin heb in ruige sex! Dat heb ik nu te weinig....
Vrijen met rijpe dame
gniffelen (39)
★★★★★
Op zoek naar een man die weet wat een vrouw nodig heeft Ik ben een getrouwde vrouw die meer wil als een snelle wip. Ongelooflijk dat het nu al saai is in mijn slaapkamer, maar dat ligt echt niet aan mij hoor. Ik hou overal wel van en kan van de kleine dingen enorm genieten. Maar het moet wel van 2 kanten komen toch? Dus wil jij mijn andere kant zijn:P
Afspraakje met sexy dame
23Doris9 (35)
★★★★☆
Oordeel niet te snel maar een beetje mild? Als teamleidster van een groot bedrijf heb ik veel te maken met mannen dus mannen ik ken jullie wel een beetje! Over het loslaten van stress zal ik het maar niet hebben. Weet je hoe één kleine verandering het verschil maakt en hoe je veel minder zorgen kunt hebben. Laat mij jou die levenslessen geven en wie weet kan ik nog veel meer voor je betekenen, gaan wij de sprong wagen? En wat denk je wat ik nu aan het doen ben?
Neuken met mooie dame
BessieKaal (31)
★★★★☆
hete kale poes zoekt een hete kater voor seks Als jij nou eens goed kijkt, dan zie je een kaalgeschoren kutje, een natte gleuf en een kontje dat hunkert naar jouw dikke paal die er door heen glijdt. Dus wanneer krijg ik jouw berichtje?.
Naaien met eenzame dame
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug gekregen en mijn ramen moeten echt een keer gezeemd worden. Binnen- en buitenkant. Als beloning bied ik je mijn rijpe lichaam aan.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates