Gratis Aanmelden

Vrijen met eenzame dame

NeVa162 (39)

Iedereen verdient een kans! Alsjeblieft, beoordeel me niet. Laat mijn karakter het belangrijkste zijn voor jou. Voor mij is dat hetzelfde. Voor mij is het veel belangrijker wat je me te vertellen hebt dan je modieuze kleding, je dure schoenen of je babyblauwe ogen. Elke man die me respectvol behandelt, krijgt een kans. Dat betekent niet dat ik wanhopig ben, nee, ik ben fair.

Maak contact met haar
  1. Naam: NeVa162
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Landen
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met eenzame dame NeVa162 van 39 uit Landen, Vlaams-Brabant
Rofl1986 (31)
★★★★☆
Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen om mijn sociaal netw Een toffe man die eenvoudig is, die niet loopt op te scheppen met zijn laatste iPhone6 of dure wagen. Iemand die ook eenvoudige dingen kan waarderen en die me accepteert zoals ik ben.
Afspreken met sexy dame
wizzymissy (30)
★★★★★
Wie helpt mij hiermee? ik wordt he-le-maal gek van mijn ex-vriend. Elke keer krijgt hij weer voor elkaar dat we weer seks hebben. Het is ook niet dat de seks niet ok is maar ik vind het gewoon een lul. Maar ik ken mezelf. Als ik een tijdje geen seks heb gehad en ik hem weer tegenkom dan ga ik weer. Dus nou weet je waarom ik hier ben. Eigenlijk kom ik hier om hulp vragen hihihihi :-)
Sex met geile dame
Kairi (30)
★★★★★
single heren Je hebt geen trouwplannen, in ieder geval niet met mij.
Vrijen met sexy dame
LuLuBeSt (31)
★★★★★
Aziatische die houdt van kontneuken! Ik wil een GROTE GROTE lul om aan mijn behoeften te voldoen !! Te klein is niets voor mij ... ik moet ermee kunnen spelen, het in mijn mond stoppen en het moet mijn kontje gelukkig maken;)
Daten met mooie dame
IngeDeO (37)
★★★★☆
Gaan wij spelen? Jij bent een man met een hoog libido, een keer is jou niet genoeg. Twee keer misschien ook wel niet? Maar we kunnen elkaar natuurlijk op meerdere keren bevredigen. Gelukkig hebben we ook nog onze mond en handen waar we lekker mee kunnen spelen.
Dating met mooie dame
Indira79 (38)
★★★★★
Ik heb heel veel liefde te geven Mijn toekomstige man, ik ben vol liefde !! En ik ben klaar om het aan een oprechte, aandachtige en intelligente man te geven !! Ik ben de leugen in mijn leven zat. Ik kan niet tegen mensen die de huichelaar spelen en in hun neus kijken! Ik heb stabiliteit nodig met mijn man, die klaar is voor familie !!
Naaien met single dame
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates