Gratis Aanmelden

Vrijen met lieve dame

DressupDoll (28)

Vind jij lingerie sexy?? Pakjes hier, lingerie daar.. och wat heb ik veel! Maar mijn vriendje vind het maar niks :( Die wil alleen maar alles uit en pompen.. Er is totaal geen passie. Terwijl voor mij de juiste pakjes die extra impuls geven. Wie neemt de tijd en trekt ook wat moois aan? Ik heb de aandacht wel nodig!!

Maak contact met haar
  1. Naam: DressupDoll
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Moddergat
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Geen
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrijen met lieve dame DressupDoll van 28 uit Moddergat, Friesland
Liesaaaaa (31)
★★★★☆
Zullen wij elkaar een beetje plagen? Hou jij er ook wel van om elkaar een beetje te pesten? En zou jij een vrouw weleens willen plezieren met tepel klemmen? Dan moeten we echt met elkaar in contact komen..
Sex met mooie dame
LoveNiki (36)
★★★★★
Kontje voor jou Hou je van blondjes met een lekker kontje? Dan ben ik de dame die je zoekt. Ik heb namelijk HET lekkerste kontje van Nederland. Zie maar op mijn foto, of voel je liever zelf?
Neuken met sexy dame
Senna85 (32)
★★★★☆
Seks hoort er nou eenmaal bij. Dol op een drankje en op ontoegankelijke mannen, weet niet wat het is, maar ik val altijd op mannen die in een relatie zitten. Het maakt mij niet uit, heb zelf ook een relatie maar de seks ontbreekt en om nu al op 30 jarige leeftijd niet meer aan seks te doen dat kan echt niet!
Neuken met mooie dame
Stepha1984 (33)
★★★★☆
Ik ben gewoon nieuwsgierig op zoek naar een leuk persoon Ik zoek een serieuze persoon, waarmee ik ook serieuze gesprekken mee kan voeren. Ik vind de denkwijze veel belangrijker dan het uiterlijk. Verder moet het gewoon klikken tussen ons. Groetjes!
Vrijen met wulpse dame
GeileAlida (37)
★★★★☆
Samen tekeer gaan? Ik ben gewoon geil en wil een man tegen komen die dat ook is en zonder nog gedoe of onnodige vragen even met mij het bed in wil duiken. Nou ja even, mag van mij best een paar uurtjes duren natuurlijk als je dat trekt. Ja ik ben getrouwd en nee hij mag van niks weten.
Sex met lieve dame
Verleidertje (35)
★★★★☆
Volledige medewerking betekent dat jij het hele plaatje mag Hoe zou jij het vinden om door mij verleid te worden. Ik kan het geven aan jou door middel van een lapdance en een lekkere face sitting. Kan ik er vanuit gaan dat jij je volledige medewerking aan mijn poes verleent?
Sex met eenzame dame
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Lexi
★★★★★★★★★★
Lieve man gezocht die mijn tuintje wil komen doen, want ik kan er nauwelijks meer doorheen lopen vanwege het onkruid. Ik wil je graag vergoeden met seks, want ik heb geen geld meer.
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Anissa
★★★★★★★★★☆
Wie komt mijn tuintje eens aanharken? Dan mag je daarna met mijn borsten spelen. LEt op: heel veel mannen willen met mijn dikke tieten spelen, maar ik sta dat zelden toe!
Tuin harken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates