Gratis Aanmelden

Vrijen met lieve dame

Dorriies (30)

Ben jij de man voor mij? Normen en waarden zijn erg belangrijk voor mij, als jij er ook zo over denkt ben jij die man voor mij?

Maak contact met haar
  1. Naam: Dorriies
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Musselkanaal
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrijen met lieve dame Dorriies van 30 uit Musselkanaal, Groningen
Feelll (32)
★★★★☆
Gezocht: Plaatsvervanger voor deze lollipop! Lollies likken is leuk en lekker, maar het liefst lik ik aan jouw ballen en aan je lul. Heb jij een sappige lul voor me om aan te likken? Dan mag je me zo snel mogelijk een bericht sturen. Ik ben benieuwd wat voor reactie's ik ga krijgen!
Vrijen met single dame
Mii-Chell-E- (39)
★★★★★
Een echte man om heel lang bij te zijn! Ik wens een man te vinden die al volwassen, verantwoordelijk en eerlijk is! Ik zou nooit iets willen vragen zolang je me trouw blijft, we zullen samen tijd doorbrengen als het zover is!
Sex met mooie dame
Elizabethboobs (30)
★★★★★
Spuit jij mij geil onder? Hoe lekker vind jij het om mij geil te verwennen? Ik denk dat jij wel helemaal los zou gaan en mij van top tot teen zou verwennen! Dan mag je je harde pik tussen mijn borsten leggen en me geil onderspuiten. Kom je?
Neuken met hete dame
StagePoes (33)
★★★★★
Wordt jij mijn seks buddy? Ik ben niet perse opzoek naar een relatie dat is zo moeilijk te onder houden met mij werk om dat ik veel weg ben. Ik wil wel graag als ik eens thuis ben een vaste seks buddy hebben. Om toch nog lekker aan mijn behoeftes te komen.
Sex met lieve dame
Elindreefje (35)
★★★★★
Hoe ver wil jij gaan om mij te bevredigen? Hoe ver zou jij willen gaan om mij te bevredigen? Gebruik jij daarbij al jouw gereedschappen, of hou jij het alleen bij jouw harde staaf? Jij hebt maar 1 kans voor een goede indruk en hopelijk grijp jij die kans om er nog een gevolg aan te geven voor de volgende keer! ;)
Afspreken met lieve dame
Herniene (37)
★★★★★
Hou jij van een lekker geurtje tussen de benen? Stevige tieten heb ik en jammer dat er de laatste tijd zo weinig een paar warme handen aan zitten. Zodra jij met je handen mijn tieten omvat zal er tussen mijn benen wat gebeuren. De verrukkelijke geuren komen los en het zal druipen tussen mijn benen. Ik heb een zalig en geil visgeurtje als ik bloedheet ben.
Vrijen met rijpe dame
Anne-Meike
★★★★★★★★★☆
Ik ben onlangs verhuisd naar een huis met een tuin die een grote bende is. Ik zoek dus hulp en ik heb geen geld meer over door die hele verhuizing, dus ik ben bereid om in natura te betalen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates