Gratis Aanmelden

Vrijen met wulpse dame

Patrissje (39)

Ik zou graag meer van je willen weten? Ik zoek een fijne man voor een vriendschap en als dat zou uit groeien tot een langdurige relatie dan zou dat heel erg mooi zijn. Verder hou ik van dieren,heb zelf 1 hondje, fietsen, sauna, zwemmen, bos/strand wandelingen, paardrijden.en verder hou ik mij mond want ander weet je alles al van mij voor dat ik wat van jou weet. ;)

Maak contact met haar
  1. Naam: Patrissje
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Nederweert
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met wulpse dame Patrissje van 39 uit Nederweert, Limburg
jojojosie (31)
★★★★☆
Ik zoek gewoon een leuke en lieve man? Ik ben op zoek naar een man die klaar is om gelukkig te zijn !!! Liefde, begrip, zorgzaamheid ... al deze zijn erg belangrijk; ze zijn een integraal onderdeel van wat een relatie doet werken. Stuur me geen gedichten of portretteer prachtige beelden van zonsondergangen enz. Wat ik wil horen, zien en weten is je echte leven, wat je elke dag doet, ik wil weten dat je gelukkig wordt, dat je aan het huilen maakt , dat vult je met energie en dat neemt alle wens weg om verder te gaan,
Dating met lieve dame
Vickie (30)
★★★★☆
Krijg jij mij zover? Ik gooi meestal niet gelijk mijn benen wijd bij de eerste de beste die op mijn pad komt. Nee ik bewaar het eigenlijk voor mannen waar ik gelijk geile gevoelens bij krijgt. Ben gek op dirty talk en kan ook goed tegen opwindende woorden en voorstellen. En uiteindelijk krijg je mij dan met mijn benen wijd. En dan...........is het jou taak het te gaan gebruiken.
Dating met single dame
Ciname (39)
★★★★★
Zoek een geile man die mijn kutje wil verwennen Ik ben graag naakt en ik loop ook meestal naakt door mijn huis heen. Een naakte man die erbij loopt is altijd sexy en dan kan je je pik in me duwen wanneer je wilt. Mijn kutje staat altijd open. Ik heb meer foto's dus als je reageert zal ik die laten zien. Misschien dat je pik al hard begint te worden. Mijn kutje is al nat dus je kan hem er zo inschuiven. mmmmmmmmm
Neuken met lieve dame
precious33 (33)
★★★★☆
Zien, horen en voelen! Gelukkig ben jij ook meer een man van daden en het echte leven en ben je het met me eens dat we hier echt niet langer gaan blijven dan nodig want ook jij vind dat je meer te weten komt als je kan zien en horen!
Afspraakje met lekkere dame
Dilkanice (33)
★★★★★
Een verantwoordelijke en grappige man vinden. Een man die eerlijk, verantwoordelijk en begripvol is! Ik wil ook een geestig iemand om een glimlach op mijn gezicht te toveren. Ik wil ook plezier hebben dus als je iets spannends weet, ga ik er altijd voor!
Afspreken met mooie dame
Joke-Hotste (36)
★★★★★
Spannende man! Jij die er van droomt om eens een getrouwde vrouw te neuken. Het heerlijk vind als een vrouw vrouwelijke vormen heeft, en samen met mij wil kijken naar wat er allemaal mogelijk is in bed! Laten we stout zijn, en vooral doen!
Neuken met wulpse dame
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Lies
★★★★★★★★★★
Als alleenstande vrouw is het niet gemakkelijk om een verhuizing op je te nemen. Zeker als je rood staat... Maar ik heb nog altijd mijn sexy lichaam, toch?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates