Gratis Aanmelden

Vrijen met single dame

Jannyknapste (35)

We zoeken een stel om mee te swingen! Twee weken terug voor het eerst een swingersfeest bezocht, jemig dat was pas geil zeg! Mijn ventje en ik houden wel van experimenteren en hebben al aardig wat zaken op sex gebied uitgeprobeerd maar dit was wel eentje voor in de top drie. Nu willen we zelf een keer met een stel swingen. We kennen weinig taboes dus jullie hopelijk ook niet!

Maak contact met haar
  1. Naam: Jannyknapste
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Putten
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met single dame Jannyknapste van 35 uit Putten, Gelderland
Tryout85 (32)
★★★★★
Welke man lukt het? Ik wil nu wel eens een man ontmoeten die weet hoe hij een vrouw zover moet krijgen. Iemand die dus handig is met zijn handen/vingers en het juiste plekje weet te raken.
Vrijen met wulpse dame
WeekendLover87 (31)
★★★★★
Ben jij degene die met mij in contact wil komen? Ik hou van blijvende vriendschappen, gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid. Ik ben op zoek naar mensen waardig zijn. Ik zoek gewoon naar een charismatisch persoon waar ik van kan gaan houden. Wil je me een beetje beter kennen en zien wat er daarna gebeurt, het begint allemaal met een vriendschap.
Naaien met eenzame dame
Karrysex (35)
★★★★☆
Neuk me en laat mij voelen wat echt geil is dan! Ik vind het echt geil om een hete dikke pik in mijn natte krappe kut te krijgen. Hoe dikker hoe beter dat is mijn motto. Ik ga er voor en wil je er van laten genieten. Wat heb jij voor lekker plan voor jou en mij dan?
Sex met single dame
karin1184 (33)
★★★★★
Kom jij ook seks te kort? Zit je misschien ook in een relatie waar seks eigenlijk niet echt meer mee doet. Heb je dan gewoon ook zin om weer eens op een lekkere geile manier te kunnen gaan genieten en samen elkaar weer dat geile genot te gaan geven waar je al een tijdje alleen nog maar van kan dromen?
Afspraakje met lekkere dame
KarenzaxXx (32)
★★★★★
Vul jij mij aan? Als je van harig houd dan laat ik het staan, anders haal ik gewoon even een mesje er overheen. Allemaal geen issue. Alles wat ik van je wil is goed gevuld worden door jou.
Vrijen met lieve dame
makemesquirt (32)
★★★★★
Wil jij mij geil komen maken? Ik zoek jouw, ja jij die nu mijn zoekertje leest, ik ben zoekende naar een geile man, dat ben jij toch wel hé? Nou laten we er dan helemaal voor gaan. Ik heb zin in intens en vooral geil contact
Naaien met sexy dame
Err:Conn