Gratis Aanmelden

Vrijen met single dame

Donnaly (37)

Amerikaanse gescheiden vrouw zoekt nieuwe vriendenkring hier Met mijn man die ook diplomaat is ben ik naar Europa gekomen vanuit de Verenigde Staten. Nu we gescheiden zijn, is mijn man terug naar de States, maar ik ben verliefd op dit land geworden en de mensen en ik wil graag blijven hier. Maar ook wil ik mijn vrienden en contacten uitbreiden naar mensen die niet ook bij de overheid of ambassade werken. Maar uit alle lagen van de bevolking. Ik hoop hier leuke mensen tegen te komen die open staa

Maak contact met haar
  1. Naam: Donnaly
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Wassenaar
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met single dame Donnaly van 37 uit Wassenaar, Zuid-Holland
Annabeltje (35)
★★★★★
Samen experimenteren? Al mijn vriendinnen zijn al wat stapjes verder gegaan in de sekswereld. Ik geniet van hun verhalen maar helaas heb ik zelf nog niet mogen experimenteren. Ik wil nog van alles ervaren, nu nog een man die daar ook voor open staat?
Neuken met wulpse dame
KinkyCindy (35)
★★★★☆
Wil je domineren of gedomineerd worden? Ik hou van lekker kinky. De ene dag wil ik domineren de andere dag laat ik me domineren. Vandaag ben ik in een dominante bui dus welke man mag ik aan mijn voorbinddildo rijgen. Ik laat je heerlijk klaarkomen
Naaien met rijpe dame
Eralda81 (36)
★★★★★
Wie likt er beter dan Lassie? Een lekkere geile vent, die het langer dan 10 minuten kan volhouden, voordat hij kramp krijgt in zijn kaken. Steek jij ook jouw lekkere geile natte tong diep in mijn kutje? Daar kan ik heerlijk van klaarkomen!
Neuken met rijpe dame
HAN86nAH (31)
★★★★★
Ik had vandaag zoveel vieze gedachten en je hebt ze allemaal Ik ben op zoek naar een hete vent die eerlijk, discreet en lol houdt van wie mijn neukmaatje kan zijn zonder verplichtingen. Een man die volwassen genoeg is om een ??gek meisje zoals ik in bed te behandelen.
Vrijen met mooie dame
Katyy098 (30)
★★★★★
Ik zoek een leuke man voor een date? Ik denk dat ik er klaar voor ben om weer in een toegewijde relatie te zijn. Ik wil in de nabije toekomst trouwen en een gelukkig gezin hebben. Als starter zal ik graag willen daten, zinvolle gesprekken hebben en elkaars deel leren kennen.
Daten met mooie dame
Bigfantasy (38)
★★★★★
Dit word de tijd van jouw leven! Ik zoek iemand die mijn dildo kan vervangen! Met andere woorden, lekker geil worden van jouw spuitende pik! Laat je niet misleiden door hoe ik er uitzie want kan één garantie geven en dat is dat het de tijd van jouw leven zal gaan worden!
Vrijen met single dame
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates