Gratis Aanmelden

Vrijen met eenzame dame

MissVenus (37)

Graag mannen die mij goed kunnen nemen! Het met een groepje mannen doen is een droom die ik hier wel kan verwezenlijken. Waarom ik het zo geil vind om door meer dan 1 genomen te worden weet ik niet. Wat ik wel weet is dat je me geile kutje helemaal onder je zaad mag gooien. Aarzel niet en stuur een bericht!

Maak contact met haar
  1. Naam: MissVenus
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Weesp
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met eenzame dame MissVenus van 37 uit Weesp, Noord-Holland
Firsttry (36)
★★★★★
Dikke lul dus gezocht voor ons fantasietje! Mijn man stelt zich altijd heel sloverig en onderdanig op tijdens de sex. Ook als we een triootje doen. Hem als cuckold is een best goede nieuwe ervaring. We willen dus weer een bull met een grote die hem een les kan leren en mij echt kan geven wat ik nodig heb!
Vrijen met lieve dame
sexypoes87 (30)
★★★★☆
Mij heb je voor sex!! Je hebt meisjes voor een relatie en je hebt meisjes voor sex. Geef mij dat laatste maar..
Dating met lieve dame
Bouwjaar78 (39)
★★★★★
In een relatie wil ik op de eerste plaats komen Jij wilt mij wel aandacht geven, je hebt tijd voor mij en laat niet altijd tig hobby's en vrienden voor gaan. Heb er totaal geen problemen mee dat je met vrienden eens iets doet maar als ik daardoor achteruit gesteld word, dan hoeft het voor mij toch niet meer.
Daten met eenzame dame
Ariella85 (32)
★★★★★
Hoor ik snel van je? Nu ben ik op zoek naar een lieve en aardige man die samen met mij door het leven zou willen gaan. Ik ben zelf heel zorgzaam, lief en eerlijk. En ook jij mag bijzonder zijn. Daar heb ik geen bezwaar tegen. Hoor ik snel van je?
Naaien met geile dame
DubbelZinnig (35)
★★★★★
Een geheime sexaffaire gezocht. Ik en mijn vriend hebben denk ik echt het meeste saaie seksleven ever. We doen het amper, doen nooit wat nieuws en mij laten klaarkomen houdt meneer zich al helemaal niet mee bezig. Zelf hou ik juist wel van spanning en lekker experimenteren en veelvuldig klaarkomen uiteraard. Ik zoek bij deze een man die dit allemaal in het geheim met mij zou willen doen.
Neuken met lieve dame
Pruimpje (33)
★★★★☆
Kom jij mij kutje verwennen? Ik zoek een geile man die mijn kutje lekker lekker zou willen likken, daar ook heerlijk geil van word en het goed kan zodat ik daarna jou onderhanden kan nemen! Je moet er dus van houden om lang gepijpt te worden, standje 69 lekker vinden en vooral van lang genieten houden!
Afspraakje met lekkere dame
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Yade
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg veel last van mijn rug en schouders. Ik zoek iemand die mij wil komen masseren. Een half uur lang ene intense massage. Ik betaal je daarna met mijn lichaam..
Massage (Klus van half uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates