Gratis Aanmelden

Vrijen met lieve dame

Lievejantine (37)

Kan ik bij jou crashen? Voor mijn werk als vertegenwoordigster ben ik vaak onderweg. Na een lange dag heb ik niet altijd evenveel zin om weer naar huis te rijden. Mijn baas betaalt het niet altijd als ik overnacht in een hotel, hij vindt dat ik dan best wel naar huis kan rijden. Het wordt me te duur als ik dat iedere keer zelf moet betalen. Dus!! Voor de overnachtingen die hij niet wilt betalen, zoek ik een plaats om te crashen, de bank is ook goed maar liever kruip ik dan bij iemand in bed. A

Maak contact met haar
  1. Naam: Lievejantine
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Zeewolde
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met lieve dame Lievejantine van 37 uit Zeewolde, Flevoland
Eriika (36)
★★★★★
Jij net zo sportief als dat ik dat ben? Sporten is echt mijn grootste hobby, en dan tel ik sex ook mee als hobby natuurlijk. Vertel mij dat jij ook een sport freak bent en dan kan het al niet meer stuk. Gaan we samen trainen ;)
Naaien met sexy dame
-x-Anabelle (39)
★★★★★
Een serieuze man om een ??serieuze relatie met mij te he Een respectvolle man, op zoek naar een leuke vrouw, ik ben heel lief en zo simpel. Ik ben geen klassenvrouw, maar slaag erin om alles te hebben wat eenvoudig is!
Vrijen met sexy dame
beekse (39)
★★★★★
Ik zie het al, jij bent wel in voor een geil rollenspel! Vind het heel spannend mezelf te verkleden, bijvoorbeeld als cheerleader of verpleegkundige en dan een rollenspel te spelen. Dan ben jij de patiënt en geef ik je privé-verzorging aan huis met wat extra voordelen :). Je mag me roepen voor alles: een wasbeurt, een pijpbeurt, een neukbeurt. Zeg maar wat je nodig hebt!
Neuken met eenzame dame
Ingrid1985 (33)
★★★★★
Ik wil een man naast me hebben die serieus en verantwoordeli Ik ben op zoek naar een man die klaar is om een serieuze relatie te hebben. Iemand die verantwoordelijk is en klaar om te settelen. Ik haast me niet, maar ik wil dat je weet dat ik op de juiste man wacht voor mij.
Afspreken met mooie dame
mammyJ (35)
★★★★★
Ik wil weer gaan daten. Ik hou van een man die positief is, net als ik. Iemand die ook graag lachen en me aan het lachen maken. Ik kan niet wachten om iemand te vinden met wie ik leuke dingen kan doen en waar ik veel plezier aan beleef!
Naaien met geile dame
SammyM (39)
★★★★☆
Mag ik mijn geile speeltjes met jou gebruiken? Dubben en dubben doe ik en ik ben eruit. Ik ga ervoor en waar ik voor wil gaan is voor neuken met speeltjes. In mijn nachtkastje ligt heel wat aan geile speeltjes en die liggen daar te verstoffen. Ik wil ze gebruiken en niet alleen maar met jou.
Afspraakje met lieve dame
Err:Conn