Gratis Aanmelden

Naaien met lieve bejaarde

son-ja5 (59)

Lieve man gezocht!! Hi, ik ben een vrouw die niet piep meer is. En doordat ik maar 2 mannen in mijn leven heb gehad heb ik weinig ervaring. Zoek een lieve man, die met mij wel wat op wil bouwen. Met mij zijn ervaringen wil delen in bed.

Maak contact met haar
  1. Naam: son-ja5
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Baarn
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met lieve bejaarde son-ja5 van 59 uit Baarn, Utrecht
grlfriendxprnce (33)
★★★★☆
Ben jij op zoek naar een echte girlfriend experience??? Leuk dat je even op mijn profiel kijkt, Ik ben Kim, 30 jaar jong en opzoek naar leuke mannen die op zoek zijn naar een echte girlfriend experience. Gezellig een hapje eten, misschien nog ergens een dansje doen, ondertussen lekker zoenen en intiem zijn om als klap op de vuurpijl lekker te vrijen en te genieten van elkaars lichaam. Lekker met me in slaap vallen is ook zeker een optie :-) Lijkt dit jou wat, stuur me dan een berichtje dan praten we verder !!
Daten met mooie dame
weernietgelukt (31)
★★★★★
Iemand tijd en zin vandaag? OMG, zo erg dit. Gisteravond een feestje gehad. Ik had echt zin om iemand te versieren en mee naar huis te nemen ofzo. Naah liep gewoon echt niets leuks rond daar.. Lekker dan, want ik heb nog steeds zin ;(
Afspreken met geile dame
Wakie-Wake (42)
★★★★☆
Worden wij samen wakker ? Zo en zo ben ik er niet vies van, maar anders zou ik hier ook niets te zoeken hebben toch? Maar weet je wat ik echt mis, heftige ochtend seks, ik heb dan altijd het gevoel dat mijn hersens nog niet werken waardoor ik me helemaal kan laten gaan.
Neuken met lekkere dame
Sabbelien (40)
★★★★★
Wie neemt me lekker diep in mijn mondje? Een man die het heerlijk vind om gepijpt te worden, maar elke man vind dat lekker natuurlijk. Wie vult mijn mondje? Mijn lekkere pijp lippen krullen om je lul heen tot je klaar komt. Ja, ik slik alles door natuurlijk!
Vrijen met geile dame
ObeyMe (42)
★★★★★
Ik wil meer doen dan alleen geven Vind het super geil als een man zicht laat nemen. Lekker spelen met je kontje, om vervolgens je kontje te neuken met 1 van mijn voorbind dildo's! Natuurlijk is het allemaal geen eenrichtingsverkeer, dat mag duidelijk zijn. Zullen we lekker geil gaan doen??
Sex met rijpe dame
neukspeeltje (34)
★★★★★
Ahhh.. toe.. Wil jij mijn neukspeeltje zijn !!!!!!!!.
Afspraakje met geile dame
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates